Bevallingsbaden

De baden van Bevallingsbaden.nl zijn in nauwe samenwerking met verloskundigen en zwangeren ontworpen.

Bevallingsbaden

COMFORT

Wanneer je ervoor hebt gekozen een van de meest bijzondere momenten in je leven te beleven in het water dan wil je ook een oplossing die het meeste comfort biedt, de veiligste omgeving voor jou en je kindje waarborgt en waarbij de verloskundige op een goeie manier haar belangrijke werk kan verrichten.

DESIGN

Door het speciale design en haar eigenschappen is het bad uniek in zijn soort. En, niet onbelangrijk, erg gemakkelijk en snel op te zetten. Binnen 15 minuten staat het bad gereed, dus geen lastig bouwpakket en moeilijke instructies! Ook het opruimen na de bevalling is simpel, snel en hygiënisch.

BEVALLINGSPAKKET

Het bad wordt altijd geleverd met een compleet bevallingspakket. Dit pakket bestaat o.a. uit: elektrische opblaaspomp, binnenhoes, vloerbescherming, anti-slipmatje, warmte afdekhoes, thermometer, schepnetje, waterslang plus toebehoren, dompelpomp voor afvoer water na afloop en duidelijke instructies.

Huur of koop

Je hebt de mogelijkheid het bevallingsbad te huren of te kopen. De baden zijn hetzelfde uitgevoerd. Het huurbad is geschikt voor hergebruik. Het koopbad is geschikt voor eenmalig gebruik, maar kan daarna altijd recreatief gebruikt worden. Beide baden bieden altijd de garantie voor een schadevrije, schone en hygiënische staat.

HUREN KOPEN 

Keuze uit twee formaten

Je kan kiezen tussen het normale formaat (193cm) en een kleiner formaat (165cm). De keuze voor het juiste formaat wordt bepaald door de ruimte die je hebt, de warmwateraanvoer, het gewenste gevoel van vrijheid of juist ingesloten zijn en wel of geen ruimte voor je partner.

De unieke eigenschappen

Getest op kwaliteit, duurzaamheid en stabiliteit

Elk bad is opgeblazen en in de fabriek getest om er zeker van te zijn dat er geen defecten zijn. De zijkanten zijn sterk genoeg om op te zitten of te leunen voor personen tot 95 kilo.

Binnenhoes

De binnenhoes bedekt de volledige binnenzijde van het bad, inclusief de handvatten, voor een veilige en hygiënische badbevalling. De slanghouder zorgt voor het makkelijker vullen van het bad.

Bodem

Moeders willen comfort op de bodem van het bevallingsbad. Al onze baden hebben een zachte opgeblazen vloer en de witte vloer vergroot de zichtbaarheid voor de verloskundige.

Handvaten

Moeders hebben gevraagd om handvaten  aan de zij- en bovenkant om zo controle te hebben over hun bewegingen in het water.

Eivormig bad

Sommige moeders willen graag knus zitten, terwijl anderen behoefte hebben aan ruimte. Daarom is het bad aan de ene zijde iets smaller en aan de andere zijde juist weer breder.

bevallingsbaden-zitje

Zitje

Het opblaasbare zitje is een comfortabele plek om te zitten, om na de bevalling in bad met de baby te kunnen ontspannen.

Bekerhouder

Om er zeker van te zijn dat de vrouw tijdens haar bevalling gehydrateerd blijft, zonder dat ze hoeven te vragen om drinken, hebben we een bekerhouder verwerkt in het bad.

In hoogte aan te passen

Verloskundigen hebben aangegeven dat sommige moeders een lagere zijkant nodig hebben om makkelijker in en uit te stappen. Door de drie aparte luchtkamers is de hoogte aan te passen.

Ruimte voor je partner

Het “normaal” bad heeft genoeg ruimte voor je partner, mocht hij/zij ook willen instappen. Veel koppels houden van de intimiteit en gedeelde ervaring van het samenzijn in het bad.

Of je nu huurt of koopt

Wij leveren een compleet pakket voor een goede voorbereiding van je badbevalling.

HUUR OF KOOP EEN BEVALLINGSBAD