Hygiëne en veiligheid

"Bevallen in water kent geen verhoogd risico, mits de voorbereiding goed is en er gewerkt wordt met juiste hygiëne protocollen"

Wanneer je bij ons een bad huurt of koopt ben je altijd zeker van een hygiënisch bad, nieuwe en ongebruikte disposables en een veilige werkwijze. Wij hergebruiken bewust geen disposables, zodat er geen kans bestaat voor infecties. Wij baseren onze protocollen en werkwijze op diverse betrouwbare onderzoeken en protocollen uit bijvoorbeeld Engeland, Amerika en Australië, waar al decennialang badbevallingen plaatsvinden en zelfs wettelijk zaken zijn vastgelegd omtrent de badbevalling. De belangrijkste en meest betrouwbare onderzoeken en bronnen hebben wij hieronder vermeld.

Belangrijkste aandachtspunten

In water bevallen kent geen verhoogd risico, mits gehouden aan bepaalde hygiëne standaarden. Hieronder vindt u de belangrijkste zaken waar u rekening mee dient te houden voor een veilige en hygiënische badbevalling.

Wij zijn dé specialist op het gebied van bevallingsbaden. Je kunt bij ons een professioneel bevalbad huren of kopen.

Een compleet pakket, geen zorgen, garantie voor kwaliteit en telefonisch bereikbaar voor vragen, hulp en ondersteuning.

Bevallingsbaden.nl is onderdeel van Verlossupport - De importeur en officieel partner van Birth Pool in a Box bevallingsbaden voor Europa.

0
Je winkelmand