deToekomst


In samenwerking met bevallingsbaden.nl bieden wij hier het bevallingspakket aan wat nodig is voor de bevalling in ons bevallingsbad.

Bevallingspakket de Toekomst

Verloskundigenpraktijk de Toekomst maakt gebruik van het professionele bevallingsbad van bevallingsbaden.nl. Voor meer informatie over het bevallen in water en het bevallingsbad kun je een kijkje nemen op de andere pagina’s van deze website. Wanneer je in bad wilt bevallen maak je gebruik van het eigen bevallingsbad van de praktijk en hoef je alleen het onderstaande bevallingspakket aan te schaffen voor een goeie, veilige en hygiënische voorbereiding op je bevalling in water.

  • detoekomst

    bevallingspakket de Toekomst

    Met dit pakket zorg je voor een goeie en hygiënische voorbereiding. - Binnenhoes - Dompelpomp - Schepnetje - Vloerbeschermkleed - Antislipmat - Thermometer - Niet-giftige waterslang 10 meter - Diverse universele koppelstukjes - lange gynaecologische handschoenen - Duidelijke handleiding Kies hieronder het formaat van het bevallingsbad, zodat wij weten welk formaat binnenhoes u nodig hebt. Neem bij twijfel over het formaat contact op met je verloskundige.
     89,00

Bestellen en levering

De pakketten zijn direct online te bestellen. Na betaling wordt het pakket binnen 2 werkdagen verstuurd. Lees voor het gebruik van het bad en het pakket altijd eerst aandachtig de bijgeleverde handleiding door.