Lafuente

In samenwerking met bevallingsbaden.nl bieden wij hier het bevallingspakket aan wat nodig is voor de bevalling in ons bevallingsbad.

Bevallingspakket La Fuente

Verloskundigenpraktijk La Fuente maakt gebruik van het professionele bevallingsbad van bevallingsbaden.nl. Voor meer informatie over het bevallen in water en het bevallingsbad kun je een kijkje nemen op de andere pagina’s van deze website. Wanneer je in bad wilt bevallen maak je gebruik van het eigen bevallingsbad van de praktijk en hoef je alleen het onderstaande bevallingspakket aan te schaffen voor een goeie, veilige en hygiënische voorbereiding op je bevalling in water.

  •  78,65

    bevallingspakket BiW

    Speciaal Met dit pakket zorg je voor een goeie en hygiënische voorbereiding. - Binnenhoes - Dompelpomp - Schepnetje - Vloerbeschermkleed - Antislipmat - Thermometer - Niet-giftige waterslang 10 meter - lange gynaecologische handschoenen - Duidelijke handleiding
     78,65
     78,65

Bestellen en levering

De pakketten zijn direct online te bestellen. Na betaling wordt het pakket binnen 2 werkdagen verstuurd. Lees voor het gebruik van het bad en het pakket altijd eerst aandachtig de bijgeleverde handleiding door.