Bevallingsbaden. Voor onbezorgd bevallen in water.

Afhaalopdracht

Je kan hier een afhaalopdracht voor het gehuurde bevallingsbad invoeren. Na ontvangst zullen wij de opdracht inplannen. Het bevallingsbad wordt binnen drie werkdagen bij je opgehaald. Je ontvangt in de ochtend op de dag van afhaling een bericht van DPD. Mocht je op het moment van afhaling verhinderd zijn of het bad is onverhoopt niet binnen drie werkdagen afgehaald, dan verzoeken wij je opnieuw een afhaalopdracht aan ons door te geven.


Retourinformatie

Graag het bad (in de tas met spanbandjes en reparatiesetje), de opblaaspomp, koppelstukjes, de handleiding en vouwinstructies samenvoegen in de doos. De DPD komt 1 doos ophalen.

Het bad dient schoon, droog en vrij van eventueel bloed te zijn, voordat deze wordt opgeborgen. Dit in verband met mogelijke aantasting van het materiaal. Het bad wordt na controle gedesinfecteerd. zie voor instructies:

Opvouwen
Schoonmaken

Ik wil jullie bedanken voor het vertrouwen in ons bedrijf en wens jullie een hele fijne kraamtijd toe!


Retourformulier

Gebruik de naam zoals je die gebruikt hebt bij de aanvraag van het bad. Mocht het ophaaladres afwijken van het afleveradres, vermeld dit dan bij opmerkingen.

BELANGRIJK: Na gebruik graag het bad schoonmaken met een zachte doek en allesreiniger en vervolgens droog opvouwen. Eventueel bloed op het bad graag direct na gebruik verwijderen. Bloed en vocht (in opgevouwen toestand) kunnen het materiaal aantasten.


Birthpools

Wij zijn onderdeel van Europees marktleider Birthpools en de officiële importeur en partner van:

Google Reviews

Klanten houden van onze service en producten.

4.8
Gebaseerd op 136 beoordelingen
js_loader© 2015 - 2022 Birthpools B.V. Alle rechten voorbehouden. AGB 76091120

0
Je winkelmand