Bevallingsbaden. Voor onbezorgd bevallen in water.

Afhaalopdracht

Hier kunt u een afhaalopdracht voor het gehuurde bad invoeren. Na ontvangst zullen wij de opdracht inplannen. Wanneer de aanvraag vóór 13:00 op een werkdag is gedaan, wordt het bad de volgende werkdag bij je opgehaald. Wanneer de aanvraag ná 13:00 is gedaan, wordt deze over twee werkdagen bij je opgehaald. Je ontvangt op de dag van afhaling een mail met het tijdstip.


Retourinformatie

Graag het bad (in de tas met spanbandjes en reparatiesetje), de opblaaspomp, koppelstukjes, de handleiding en vouwinstructies samenvoegen in de doos. De DPD komt 1 doos ophalen.

Het bad dient schoon, droog en vrij van eventueel bloed te zijn, voordat deze wordt opgeborgen. Dit in verband met mogelijke aantasting van het materiaal. Het bad wordt na controle gedesinfecteerd. zie voor instructies:

Opvouwen
Schoonmaken

Ik wil jullie bedanken voor het vertrouwen in ons bedrijf en wens jullie een hele fijne kraamtijd toe!


Retourformulier

Gebruik de naam zoals je die gebruikt hebt bij de aanvraag van het bad. Mocht het ophaaladres afwijken van het afleveradres, vermeld dit dan bij opmerkingen.

BELANGRIJK: Na gebruik graag het bad schoonmaken met een zachte doek en allesreiniger en vervolgens droog opvouwen. Eventueel bloed op het bad graag direct na gebruik verwijderen. Bloed en vocht (in opgevouwen toestand) kunnen het materiaal aantasten.


Wij zijn onderdeel van Europees marktleider Birthpools en de officiële importeur en partner van:

Reviews

100% van onze klanten beveelt ons aan en geven ons 5 uit 5 sterren.


© 2015 - 2021 Birthpools. Alle rechten voorbehouden. AGB 76091120

0
Je winkelmand