ziekenhuis

Als ziekenhuis uw eigen professionele bevallingsbad, levering van toebehoren en altijd service. Een concept op maat.

Ziekenhuis concept

Wij werken o.a. samen met

Ziekenhuis

Bevallingsbaden.nl is de officiële importeur van de bevallingsbaden en disposables van Birth Pool in a Box en het vaste bad van Edel Immersys. Wereldwijd de meest toegepaste bevallingsbaden in ziekenhuizen, geboortecentra en door verloskundigen.

Wij hebben samenwerkingsverbanden met diverse ziekenhuizen op het gebied van het bevallen in water. Wij bieden een speciaal ziekenhuis concept van A tot Z. Dit concept is voor het ziekenhuis volledig kostendekkend, tijdsefficiënt en veiligheid en hygiëne staan op een hoog niveau. Wij verzorgen voor de start van een eventuele samenwerking workshops voor alle medewerkers in het ziekenhuis.

Wij komen met alle plezier vrijblijvend langs in het ziekenhuis om het bad te demonstreren en het concept toe te lichten. Wij hebben alle benodigde informatie beschikbaar m.b.t. tot aanbevelingen, protocollen, technische informatie (draagkracht vloer e.d.), incasso mogelijkheden cliënt voor eigen bijdragen etc.

Neem bij interesse contact op met Dhr. Lotgering op telefoonnummer 06 47 82 82 74. Wij kunnen altijd vrijblijvend langskomen voor een demonstratie van het bevallingsbad en om de diverse mogelijkheden te bespreken.

Voor folders, informatie of prijzen

STUUR EEN E-MAIL BEL 06 47 82 82 74