Skip to main content
Bevallingsbaden. Voor onbezorgd bevallen in water.

Bevallingsbaden

Ons verhaal tot nu toe.

Het merk

Bevallingsbaden is onderdeel van Birthpools. Wij zijn de officiële importeur van Birth Pool in a Box in Europa. Wij verkopen en verhuren bevallingsbaden in Europa. En daar zijn we trots op.

Als Europees marktleider werken we elke dag om het professioneel, veilig en hygiënisch bevallen in water voor zoveel mogelijk vrouwen mogelijk te maken, thuis én in het ziekenhuis.

Een paar duizend zwangeren hebben tot op heden met grote tevredenheid gebruik gemaakt van ons bad en onze service!

Wanneer je vragen hebt kun je ons altijd bellen of mailen. Voor vragen over de huur of aankoop van een bad, maar natuurlijk ook voor vragen ná de levering van het bad. Ons team staat voor je klaar.

Wij beloven je door het hele proces heen te loodsen, voor, tijdens en na de verkoop, en wij zijn trots op het constant hoge niveau van dienstverlening dat wij bieden.

Waar we ook trots op zijn is het feit dat we klimaat positief ondernemen. Wil je hier meer over weten bekijk dat onze pagina Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Wij wensen je een hele prettige zwangerschap, bevalling en kraamtijd toe en hopen hier aan ons steentje te mogen bijdragen.

Maak kennis met ons team

Wij werken met een prachtig team om zwangere vrouwen te helpen met een zorgeloze bevalling in een bevallingsbad.

Angelique
Neijhoft

Logistiek medewerker

Charlotte
Buiter

Marketing Medewerker

Frank
Schuurman

Creatief Directeur

Guido
Baart

Sales Manager

Iris
De Valk

Logistiek Medewerker

Manon
Van Rheenen

Klantenservice Medewerker

Paulien
Smit

Trainer / Verloskundige

Peter Machiel
Lotgering

Algemeen directeur

Theo
de Wit

Project Manager

Werken bij

We zijn altijd op zoek naar mensen die het bedrijf kunnen helpen groeien. Stel jezelf voor, en we nemen contact op als er een rol is die je op het lijf geschreven lijkt.

0
Je winkelmand