Peter Machiel Lotgering
Eigenaar.

 

Mijn naam is Peter Machiel Lotgering (foto samen met zoon). Eigenaar van bevallingsbaden.nl en partner van een verloskundige.
De mooiste verhalen van mijn partner waren die van waterbevallingen. De vraag op zoek te gaan naar een bad dat zorg draagt voor een veilige manier van bevallen en een prettige werkhouding verzorgt voor de verloskundige, heeft geleid tot mijn bedrijf bevallingsbaden.nl.
Ik werk nauw samen met een fantastisch bedrijf in Engeland dat een type bad heeft ontwikkeld, waar in Engeland jaarlijks meer dan 16.000 vrouwen veilig in bevallen en wereldwijd het meest wordt toegepast voor badbevallingen. We werken constant aan verbeteringen aan het bad en onze service en horen dan ook graag wat je ervaringen zijn!
Als partner van een verloskundige weet ik als geen ander hoe belangrijk hygiëne, voorbereiding en een veilige bevalomgeving is. Alle baden zijn op meerder punten gecontroleerd en dit garandeert een veilige bevalling. Het complete pakket laat niks te wensen over en zorgt voor een perfecte voorbereiding op jouw bevalling.
Inmiddels zijn wij dé officiële importeur van Birth Pool in a Box, zijn wij uitgegroeid tot het grootste bedrijf in de Benelux in verhuur en verkoop van bevallingsbaden en beheren wij de gehele voorraad voor Europa. Daar zijn wij trots op. Elke dag werken mijn team en ik eraan om het professioneel, veilig en hygiënisch bevallen in water voor zoveel mogelijk vrouwen mogelijk te maken, thuis én in het ziekenhuis. Een paar duizend zwangeren hebben tot op heden met grote tevredenheid gebruik gemaakt van ons bad en onze service!

Ons nieuwe bedrijfspand eind 2018
Wanneer je vragen hebt kun je ons altijd bellen of mailen. Voor vragen over de huur of aankoop van een bad, maar natuurlijk ook voor vragen ná de levering van het bad. Ons team staat voor je klaar.
Ik wens je een hele prettige zwangerschap, bevalling en kraamtijd toe en hoop hier aan mijn steentje te mogen bijdragen.
STUUR MIJ EEN BERICHT


Bevallingsbaden.nl is aangesloten bij Bevallen in Water.nl. Hiermee voldoen wij aan de hoge eisen op het gebied van hygiëne en veiligheid en bieden wij de huurder de zekerheid voor een goede voorbereiding voor het bevallen in water. Meer informatie vindt je op bevalleninwater.nl