Bevallingsbaden. Voor onbezorgd bevallen in water.

Over ons

Wij zijn dé officiële importeur van Birth Pool in a Box in Europa. Wij verhuren en verkopen bevallingsbaden en beheren de gehele voorraad voor Europa. Daar zijn wij trots op. Elke dag werken mijn team en ik eraan om het professioneel, veilig en hygiënisch bevallen in water voor zoveel mogelijk vrouwen mogelijk te maken, thuis én in het ziekenhuis. Een paar duizend zwangeren hebben tot op heden met grote tevredenheid gebruik gemaakt van ons bad en onze service!

Wanneer je vragen hebt kun je ons altijd bellen of mailen. Voor vragen over de huur of aankoop van een bad, maar natuurlijk ook voor vragen ná de levering van het bad. Ons team staat voor je klaar.

Wij wensen je een hele prettige zwangerschap, bevalling en kraamtijd toe en hopen hier aan ons steentje te mogen bijdragen.

Bedrijfsimpressie

Bedrijfspand

Schoonmaakruimte

Vergaderruimte

Kantoor

Kantoor 2

Magazijn

Magazijn

Verhuurbaden

Magazijn

Oprichter

Mijn naam is Peter Machiel Lotgering (foto samen met zoon). Eigenaar van bevallingsbaden.nl en partner van een verloskundige.

De mooiste verhalen van mijn partner waren die van waterbevallingen. De vraag op zoek te gaan naar een bad dat zorg draagt voor een veilige manier van bevallen en een prettige werkhouding verzorgt voor de verloskundige, heeft geleid tot mijn bedrijf bevallingsbaden.nl.

Als partner van een verloskundige weet ik als geen ander hoe belangrijk hygiëne, voorbereiding en een veilige bevalomgeving is. Alle baden zijn op meerder punten gecontroleerd en dit garandeert een veilige bevalling. Het complete pakket laat niks te wensen over en zorgt voor een perfecte voorbereiding op jouw bevalling.

Wij werken nauw samen met een fantastisch bedrijf in Engeland dat een type bad heeft ontwikkeld, waar in Engeland jaarlijks meer dan 16.000 vrouwen veilig in bevallen en wereldwijd het meest wordt toegepast voor badbevallingen. We werken constant aan verbeteringen aan het bad en onze service en horen dan ook graag wat je ervaringen zijn!

 

Waarom bevallingsbaden.nl

100% van onze klanten beveelt ons aan. Wij vinden hygiene, veiligheid, service en ontzorgen de belangrijkste speerpunten voor ons bedrijf. Wij zijn de exclusief importeur van de producten van Birth Pool in a Box en de grootste verhuurder van de Benelux. © 2015 - 2021 Birthpools. Alle rechten voorbehouden. AGB 76091120

0
Je winkelmand