Skip to main content
Bevallingsbaden. Voor onbezorgd bevallen in water.

Voor professionals

Als verloskundigenpraktijk of ziekenhuis uw eigen professionele bevallingsbad, levering van toebehoren en altijd goede service.

Birth Pool in a Box

Birthsupport is de importeur voor Europa van de mobiele bevallingsbaden van Birth Pool in a Box, het vaste FP3 bevallingsbad en alle bijbehorende producten.

Wij hebben tevens speciale concepten voor praktijken, ziekenhuizen en geboorte centra. Wij werken volgens de richtlijnen van NICE en de KNOV.

Doet u als zorgprofessional rechtstreeks zaken met ons, dan bent u gegarandeerd van garantie en de beste service.

Verloskundigenpraktijk

Wanneer u als verloskundigenpraktijk een eigen bevallingsbad wilt aanschaffen, kunt u terecht op onze zakelijke portal.  Wij bieden laagdrempelige concepten, zodat u zonder veel gedoe aan de slag kunt en de service aan uw client kunt bieden. Aanbevelingen voor zorg omtrent een waterbevalling zijn bij ons beschikbaar.

Wilt u enkel doorverwijzen, meld u dan aan voor ons affiliate-programma en ontvang commissie op elke verhuur of verkoop en geef 5 euro korting aan uw cliënt.

Birthsupport is het zakelijke zusje van Birthpools. Hier kunt u terecht voor alle producten rond het bevallen in water. De mobiele bevallingsbaden met alle disposables/accessoires, en het vaste bad voor in het ziekenhuis.

Meld u aan of log in als bestaande klant om toegang en de bestelmogelijkheid te krijgen in onze productcatalogus.

Ziekenhuis

Wij hebben samenwerkingsverbanden met diverse ziekenhuizen op het gebied van het bevallen in water. Wij bieden een speciaal ziekenhuis concept van A tot Z. Dit concept is voor het ziekenhuis volledig kostendekkend en tijds-efficiënt en veiligheid en hygiëne staan op een hoog niveau. Wij verzorgen voor de start van een eventuele samenwerking ook een workshop voor alle medewerkers in het ziekenhuis.

Wij komen met alle plezier vrijblijvend langs in het ziekenhuis om het bad te demonstreren en het concept toe te lichten. Wij hebben alle benodigde informatie beschikbaar m.b.t. tot aanbevelingen, protocollen, technische informatie (draagkracht vloer e.d.), incasso mogelijkheden cliënt voor eigen bijdragen etc.

Neem bij interesse contact op met sales manager Guido Baart

0
Je winkelmand