Skip to main content
Bevallingsbaden. Voor onbezorgd bevallen in water.

Badbevallingtips

Een bevalling in water vergt wat extra voorbereiding ten opzichte van een bevalling op een bed. Wij helpen je hier graag bij met een volledig pakket, zodat het bad en de toebehoren allemaal goed geregeld zijn. Voor de overige zaken ondersteunen wij je met informatie, een checklist en adviezen en tips rond het gebruik van het bevallingsbad.
Badbevallingtips

Voorbereiding badbevalling

Je bent graag goed voorbereid op je bevalling. Kies je voor een badbevalling dan hou je rekening met wat extra bijkomende zaken. Welk bad kies je, waar zet je hem neer, wat heb je nodig etc. Wij helpen je graag op weg!

Badbevallingtips

Badbevalling checklist

Wij hebben voor jou een checklist opgesteld, zodat je een basis hebt voor je voorbereiding op de bevalling en de bevalling in bad. Gebruik deze en vul hem aan waar nodig.

Badbevallingtips

Badbevalling kleding

Wat trek je aan als je in bad gaat bevallen? Uiteraard bepaal je dat helemaal zelf. Wij geven wat tips, zodat jij je keuze kan maken.

Badbevallingtips

Badbevalling en pijnbestrijding

Bevallen in water zorgt onder andere voor een natuurlijke vorm van pijnstilling doordat je lichaam endorfine aanmaakt. Uiteraard zijn er ook andere, niet natuurlijke, vormen van pijnstilling.

Badbevallingtips

Badbevalling eigen bad

Een eigen bad is niet geschikt voor jouw bevalling. Denk aan de hoogte, de beperkte bewegingsvrijheid, het comfort, de hygiëne etc. Kijk daarom goed naar de gewenste eigenschappen van het bevallingsbad, zodat je zeker bent van een fijne, comfortabele en veilige bevalling.

0
Je winkelmand