Skip to main content
Bevallingsbaden. Voor onbezorgd bevallen in water.

Afhaalopdracht

Afhaling aanvragen

Via de retour link in de e-mail die je hebt ontvangen toen het bevallingsbad naar je is opgestuurd, kan je een afhaalopdracht inplannen. Het bevallingsbad wordt binnen drie werkdagen bij je opgehaald. Je ontvangt in de ochtend op de dag van afhaling een bericht van DPD.

Mocht je op het moment van afhaling verhinderd zijn of het bad is onverhoopt niet binnen drie werkdagen afgehaald, dan ontvang je van ons een e-mail met een nieuwe retour link.

Ongebruikt retourneren

Het kan natuurlijk gebeuren dat je het gehuurde bad ná levering, door bijvoorbeeld een medische indicatie, niet meer kunt gebruiken voor je bevalling. Wij vinden dit natuurlijk erg vervelend voor je.

Wanneer je het meegeleverde bevallingspakket (disposables in de doos ongeopend en ongebruikt) retour stuurt, wordt een bedrag van €40,- naar je teruggestort. 

Dit geldt enkel voor het totale pakket, dus losse ongebruikte onderdelen worden niet apart gecrediteerd.

Wat gaat hoe retour?

Het bevallingsbad (in de tas met spanbandjes en reparatiesetje), de opblaaspomp, koppelstukjes, de handleiding en vouwinstructies samenvoegen in de doos. DPD komt 1 pakket ophalen.

Het bevallingsbad dient schoon, droog en vrij van eventueel bloed te zijn, voordat deze wordt opgevouwen, in verband met mogelijke aantasting van het materiaal.

Het bevallingsbad wordt door ons na controle gedesinfecteerd.

0
Je winkelmand