Skip to main content
Bevallingsbaden. Voor onbezorgd bevallen in water.

Voor papa’s en partners

Een bevalling in water vergt wat extra inzet en voorbereiding van jou als partner. Je kan het bad opzetten en vullen, je partner ondersteunen met in en uit stappen en zorgen dat zij voldoende drinken en eten tot haar beschikking heeft.

Het bevallingsbad is erg gemakkelijk in gebruik. Alles is nieuw, schoon en hygiënisch. Bij de levering zit een Nederlandstalige handleiding die je stap voor stap begeleid met het opzetten van het bevallingsbad. Het bad staat binnen 15 minuten en is gevuld binnen 45 minuten. Het bad is dus na een uur klaar voor gebruik!

In de onderstaande video zie je kort en bondig hoe het opzetten, gebruiken en opruimen in zijn werk gaat. Bij gebruiktips hebben we het uitgebreid voor je omschreven.

Mocht je na het lezen van de website, het zien van de video of het doornemen van de handleiding nog vragen hebben. Dan mag je ons natuurlijk altijd mailen of bellen.

Huur of koop het bevallingsbad

Hebben jij en je vrouw besloten om te kiezen voor een waterbevalling, dan heb je de keuze om het bevallingsbad te huren of te kopen.

0
Je winkelmand