Skip to main content
Bevallingsbaden. Voor onbezorgd bevallen in water.

Bevallen in bad

De moeders die in bad zijn bevallen kijken doorgaans beter terug op hun bevalling dan andere moeders. Een bevalling in water zorgt voor een natuurlijke vorm van pijnstilling, maar het kent nog meer voordelen. Het benodigde bevallingsbad kan zowel thuis als in het ziekenhuis gebruikt worden. Gebruik het bevallingsbad voor een prettige en veilige waterbevalling.

Over

Wat is eigenlijk een waterbevalling? Hoe gaat het allemaal in z’n werk en in wat voor bad kan dit? Wij hebben voor jou zo duidelijk en uitgebreid mogelijk antwoord gegeven op deze vragen.

Fotowedstrijd november

Waarom

Er zijn meerdere redenen om te kunnen kiezen voor een bevalling in water. Waarom, de voordelen en eventuele nadelen hebben wij hieronder voor je op een rijtje gezet.

Waar

Wanneer je geen medische indicatie hebt voor je bevalling, bepaal jij waar je wilt bevallen. Dit kan thuis of in het ziekenhuis. Maak de keuze waar jij je het prettigst bij voelt.
Winnaar fotowedstrijd juni

Ervaringen

Vrouwen die in bad bevallen zijn doorgaans meer tevreden dan de vrouwen die op een andere wijze zijn bevallen. De prettige ervaring delen zijn graag door middels van hun verhalen, video’s en foto’s.
0
Je winkelmand