Bevallingsbad kosten

Bij het huren of het kopen van een bevallingsbad hou je rekening met extra voorbereiding, waaronder het regelen van een geschikt bevallingsbad.

Kosten huren

Het huren van het bevallingsbad kan al vanaf 165,-. De huur is altijd inclusief bezorging op je huisadres, een compleet bevallingspakket én het weer ophalen van bad na de bevalling. Het bad wordt geleverd in week 36 van jouw zwangerschap en heb je thuis zolang nodig is. Meestal niet langer dan tot na jouw 42eweek, maar een dag extra is bij ons nooit een probleem. Gebruik je uiteindelijk het bevallingspakket niet (ongebruikt en disposables ongeopend), dan ontvang je 60 euro retour (55 euro bij huur onder afdekhoes).

Kosten kopen

Het kopen van een bevallingsbad kan vanaf 252,-, voor een bad met een compleet pakket. De prijs is inclusief bezorging. Het bad kan je na de bevalling gebruiken bij een eventuele volgende zwangerschap of gebruikt worden als bijvoorbeeld een kinderbadje of ballenbad. Gebruik je het bad niet (ongebruikt en ongeopend), dan kan deze altijd retour. Ongeacht hoelang je het pakket in huis hebt.

Kosten ziekenhuis

Wil je poliklinisch in het ziekenhuis bevallen, dan is er in het ziekenhuis vaak ook de mogelijkheid om in bad te bevallen. Diverse ziekenhuizen werken met ons speciale ziekenhuisconcept, zodat je zeker bent van een veilige en hygiënische badbevalling in ons bevallingsbad. Je betaald in de meeste gevallen tussen de 80 en 100 euro voor het bevallingspakket, bovenop de standaard kosten voor de poliklinische bevalling. Vraag het ziekenhuis naar de voorwaarden.

Huren of kopen

Je weet nu wat het verschil is in kosten van het huren of het kopen van een bevallingsbad. Hieronder kun je je keuze maken en kiezen voor het gewenste formaat.

Wij zijn dé specialist op het gebied van bevallingsbaden. Je kunt bij ons een professioneel bevalbad huren of kopen.

Een compleet pakket, geen zorgen, garantie voor kwaliteit en telefonisch bereikbaar voor vragen, hulp en ondersteuning.

Bevallingsbaden.nl is onderdeel van Verlossupport - De importeur en officieel partner van Birth Pool in a Box bevallingsbaden voor Europa.

0
Je winkelmand