Skip to main content
Bevallingsbaden. Voor onbezorgd bevallen in water.

Badbevalling ervaringen

Uit onderzoek blijkt dat vrouwen die in bad bevallen, of de ontsluitingsfase in bad hebben doorgebracht, positiever terugkijken op de bevalling, dan vrouwen die in bed bevallen. Dit is ook terug te lezen in de vele badbevalling ervaringen van onze klanten en hun partners.

Zij prijzen voornamelijk het heerlijke ontspannen in het warme water en het feit dat het kindje heerlijk rustig wordt geboren aan, wat inderdaad twee grote voordelen van een waterbevalling zijn. Lees hieronder diverse ervaringen van vrouwen die een badbevalling gedaan hebben en hun ervaring met het bevallingsbad.

“Mijn zoon zwom heel vlug en zeer relaxt de wereld in!”

Marloes en Maurice Hoogeweg – Velp

Onze ervaringen met het bevalbad waren heel goed. Hij was ruim op tijd binnen. Omdat onze vorige zoon 2 weken te vroeg geboren was, gaf dat een rustig gevoel. De instructies waren duidelijk. Eerst nog even een paar dagen wachten voordat het bad opgezet kon worden.

“De scherpte van de weeën gaan eraf door het warme water!”

Heidi en Sander Hogendorf met dochter Lieve – Ommen

Mijn bad ervaring was echt geweldig! De warmte die je pijn dragelijker maakt en je voelt je echt gewichtsloos. Ik heb de hele tijd over de rand gehangen en zo de weeën weggepuft. En ik heb echt wel gemerkt dat de scherpte van de weeën eraf gaan door het warme water!

“Het eerste wat ze zei toen ze het bad in stapte… ‘oh dit is fijn!’”

De heer Buining over de waterbevalling van zijn partner – Heemstede

Dank allereerst voor de snelle levering. ‘s Middags na tweeën heb ik gebeld en de volgende dag werd het bad keurig afgeleverd. Na opening van de doos eerst rustig de handleiding doorgelezen, daarna moeiteloos binnen 20 minuten het bad opgeblazen en wat geoefend met het dekzeil. Ik vond de handleiding erg duidelijk en compleet.

“Mila, een echt waterkindje, ze valt zelfs in slaap als ze nu in bad gaat.”

Familie Wever met dochter Mila – Wieringerwaard

Onze ervaring met het bad was geweldig! Het opzetten was erg gemakkelijk, en het water bleef heerlijk warm. Ik heb vanaf half 4 ‘s middags tot half 1 ‘s avonds de weeën perfect op kunnen vangen in het bad, helaas ging de ontsluiting niet gestaag en moest ik uiteindelijk toch bevallen in het ziekenhuis, maar ook in bad!

“Als ik mijn bevalling over mocht doen, zal ik weer precies hetzelfde doen.”

Familie van der Meij met zoon Marc – Katwijk

Het was voor ons een beetje ‘last minute’ beslissing om toch voor een badbevalling te gaan. Het ziekenhuis waar we wilde gaan bevallen, bood ook de mogelijkheid om een badbevalling te doen en dat was iets wat ik heel graag wilde. Binnen een dag had ik het bad al in huis.

“De bevalling in bad is echt een onvergetelijke en bijzondere ervaring geweest.”

Familie Zaal met dochter Julia – Hazerswoude

Het bad is geleverd zoals afgesproken. Het blijft altijd de vraag of het bad in gebruik zal worden genomen omdat een bevalling onvoorspelbaar is en men geen zekerheid heeft om daadwerklelijk in bad te kunnen bevallen. De bevallingsgarantie die wordt gegeven als het bad niet wordt gebruikt vinden wij een prettige bijkomstigheid.

Kies jij ook voor de badbevalling?

Je hebt nu kunnen lezen hoe andere vrouwen de badbevalling ervaren hebben. Wil je meer weten over de waterbevalling of wil je meer weten over het bevallingsbad? Lees dan een van de onderstaande advies pagina’s:

0
Je winkelmand