Waarom bevallen in bad

Een waterbevalling wordt steeds populairder. Daarom wordt deze manier van bevallen inmiddels ook standaard bij veel verloskundigen en ziekenhuizen aangeboden. Aangezien bevallen in bad vele voordelen kent, kiezen steeds meer vrouwen in Nederland bewust voor een waterbevalling.

Voordelen bevallen in bad

Een van de vele voordelen van een waterbevalling is dat water een rustgevende en ontspannende werking heeft. Andere voordelen zijn:
  • Pijnstillende werking
  • Kleinere kans op scheur of knip
  • Makkelijker bewegen.

Om deze redenen kiezen steeds meer vrouwen voor een bevalling in bad. Lees hier meer over de voordelen van een waterbevalling.

Veilig bevallen

Met de juiste voorbereiding is bevallen in bad net zo veilig als bevallen op een andere manier. Daarnaast kun je zowel thuis als in het ziekenhuis bevallen in bad. Hier lees je meer over een badbevalling thuis of over een badbevalling in het ziekenhuis. Dus naast de vele voordelen die een waterbevalling kent, is het ook nog eens net zo veilig als een andere bevalling.

Kies jij voor een badbevalling?

Nu weet je waarom jij zou moeten kiezen voor een waterbevalling. Wil je meer weten over hoe zo’n waterbevalling gaat of wil je meer informatie over een bevallingsbad? Lees dan een van de onderstaande adviespagina’s:

Wij zijn dé specialist op het gebied van bevallingsbaden. Je kunt bij ons een professioneel bevalbad huren of kopen.

Een compleet pakket, geen zorgen, garantie voor kwaliteit en telefonisch bereikbaar voor vragen, hulp en ondersteuning.

Bevallingsbaden.nl is onderdeel van Verlossupport - De importeur en officieel partner van Birth Pool in a Box bevallingsbaden voor Europa.

0
Je winkelmand