Skip to main content
Bevallingsbaden. Voor onbezorgd bevallen in water.

De scherpte van de weeën gaan eraf door het warme water!

Mijn bad ervaring was echt geweldig! De warmte die je pijn dragelijker maakt en je voelt je echt gewichtsloos. Ik heb de hele tijd over de rand gehangen en zo de weeën weggepuft. En ik heb echt wel gemerkt dat de scherpte van de weeën eraf gaan door het warme water!

Ik heb gevraagd of mijn man in het water kwam, zo kwam ik met mijn rug tegen mijn man zijn buik aan, hij hield mij onder mijn boven benen vast en zo kon ik Lieve er goed uit persen. Ik zag haar onder water en Lieve kwam al snel naar boven toe en werd zo aan mij gegeven. Zo’n warm lijfje tegen mij aan en samen met mijn man konden we genieten. Toen ik uit bad ging, nadat de placenta was geboren, heeft mijn man haar aangenomen en is nog even blijven zitten met Lieve in het bad.

Mijn bevalling heeft net geen 2 uur geduurd. En achteraf had ik eerder in bad gewild omdat ik mij beter had kunnen focussen op het bad en de ruimte. Ik weet dat mijn man het opzetten en het opruimen van het bad ideaal vond en ook het leegpompen ging erg goed. Zeker ook de hygiënische hoes die er in zat, om die zo op te ruimen en hup de kliko in. Het opbouwen van het bad en ook het gebruik van de slang, alles was goed en prima beschreven.

Lieve is mijn 7e kindje maar als ik dit allemaal geweten had dan had ik zeker 6 x eerder willen bevallen in jullie bad. Wat een ervaring en wat jammer dat het alweer voorbij is.

Heidi en Sander Hogendorf met dochter Lieve – Ommen

0
Je winkelmand