Skip to main content
Bevallingsbaden. Voor onbezorgd bevallen in water.

Birthpools Gecertificeerd Partner Verhuur

Als Birthpools Gecertificeerd Partner Verhuur voldoen wij aan alle voorwaarden die Europees marktleider en importeur Birthpools stelt. Onze klanten zijn hiermee verzekerd van de juiste samenstelling van een verhuurpakket, het juiste gebruik en de correcte veiligheids- en hygiëne maatregelen omtrent het bevallingsbad.

Birth Pool in a Box

Birth Pool in a Box is een geïntegreerd systeem. Dit systeem zorgt voor een perfecte pasvorm van de binnenhoes/liner en het correcte gebruik van het bevalbad. Het Birth Pool in a Box bevallingsbad wordt door ons altijd aangeboden met een, door Birthpools samengesteld, waterbevallingspakket. Dit pakket bestaat uit alle disposables die een veilig en hygiënisch gebruik van het bevalbad garandeert. Enkel een certified partner kan de originele binnenhoes en accessoires aanbieden.

Garantie

Wij maken in onze verhuur opties altijd gebruik van het bevallingsbad van Birth Pool in a Box. Dit is het enige bevallingsbad op de markt met garantie.

Binnenhoes / liner

Als certified partner maken wij gebruik van de originele binnenhoezen van Birth Pool in a Box. Alleen zo is de zwangere verzekerd van een veilige en hygiënische badbevalling in het Birth Pool in a Box bevalbad. Imitatie binnenhoezen kunnen zorgen voor een onveilige en onprettige situatie. Neem bij twijfel contact op met Birthpools via +31 50 751 85 65 of via rental@birthpools.com

Werkwijze en hygiëne

Wij volgen alle adviezen en richtlijnen van Birthpools op, op het gebied van hygiëne, veiligheid, reiniging en desinfecteren omtrent het bevallingsbad. Birthpools verplicht ons om enkel nieuwe gebruiksartikelen aan te bieden bij iedere badbevalling. Waaronder een nieuwe binnenhoes, waterslang en waterpomp.

Opleiding

Al onze medewerkers hebben een Birthpools training met succes afgerond. Op deze manier zijn onze medewerkers getraind om jouw een onbezorgde badbevalling te bezorgen.

Recycling programma

Wij zijn aangesloten bij het recycle programma van Birthpools. Bevalbaden, binnenhoezen, Niet-giftige waterslangen en Waterpompjes worden door ons rechtstreeks naar de recycler van Birthpools gestuurd. Daar worden deze gerecycled tot nieuwe grondstoffen voor bijvoorbeeld PVC vloerdelen, tuinslangen, etc.

Bereikbaarheid

Onze klantenservice is altijd telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, tussen 09:00 tot 17:00. 24 uur per dag via e-mail of chat.

Beeldmerk / logo

Je kan een Birthpools Gecertificeerd Partner altijd herkennen aan het beeldmerk. Deze vind je dan ook onderaan al onze webpagina’s.

 

0
Je winkelmand