Skip to main content
Bevallingsbaden. Voor onbezorgd bevallen in water.

Retourneren

Ophalen gehuurde bevallingsbad

Het gehuurde bevallingsbad wordt altijd weer door ons opgehaald. Dit is gewoon bij de prijs inbegrepen. Je hoeft dus niet in jouw kraamweek met een grote doos naar een verzendpunt. Wel zo prettig.

Wanneer de aanvraag vóór 13:00 op een werkdag is gedaan, wordt het bad binnen twee werkdagen bij je opgehaald. In de ochtend op de dag van afhaling ontvang je bericht van onze vervoerder over het tijdstip van ophalen.

Het kan natuurlijk gebeuren dat je het gehuurde bad ná levering, door bijvoorbeeld een medische indicatie, niet meer kunt gebruiken voor je bevalling. Wij vinden dit natuurlijk erg vervelend voor je.

Wanneer je het meegeleverde bevallingspakket (disposables in de doos ongeopend en ongebruikt) retour stuurt, wordt een bedrag van €40,- naar je teruggestort.

Retourneren koop bevallingsbad, pakketten en losse accessoires

Heb je het aangekochte bevallingsbad, het bestelde pakket of accessoire niet kunnen gebruiken voor jouw bevalling, dan mag deze altijd retourneert worden, ongeacht hoelang je ze in huis hebt. Het is van belang dat de producten ongebruikt én ongeopend zijn. Wanneer dit niet het geval is kunnen wij vanwege de hygiëne protocollen de producten niet crediteren.

Bij ontvangst mag je wel de doos openen, zodat je er zeker van bent dat de bestelling compleet is geleverd aan jou.

De bestelling kun je retour sturen naar het volgende adres:

Bevallingsbaden
Afd. Retouren
Unescoweg 1
9636HP Zuidbroek

Vergeet niet de (kopie)factuur mee te sturen. Houd rekening met 2 weken verwerkingstijd.

Klantenservice

100% van onze klanten beveelt ons aan. Dit hebben wij mede te danken aan onze uitgebreide klantenservice. Lees meer over het betalen, bezorgen en retourneren.

0
Je winkelmand