Zakelijk

Als praktijk of ziekenhuis uw eigen professionele bevallingsbad, levering van toebehoren en altijd service

Professioneel bevallingsbad

Verloskundigenpraktijk

Wanneer u als verloskundigenpraktijk een eigen bevallingsbad wilt aanschaffen, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij zijn officieel leverancier van het professionele bevallingsbad van Birth Pool in a Box, geschikt voor 40 bevallingen. In 15 minuten op te zetten, handzaam, en makkelijk in gebruik. Uiteraard leveren wij alle benodigdheden, zodat u bij elke badbevalling weer optimaal bent voorbereid. Aanbevelingen voor zorg omtrent een waterbevalling zijn bij ons beschikbaar.

Ziekenhuis

Wij hebben samenwerkingsverbanden met diverse ziekenhuizen op het gebied van het bevallen in water. Wij kijken graag met u naar de best mogelijke werkwijze voor uw ziekenhuis. Workshops omtrent het gebruik van het bad en medische aanbevelingen behoren tot de mogelijkheid. Neem bij interesse contact op met Dhr. Lotgering op telefoonnummer 06 47 82 82 74. Wij kunnen altijd vrijblijvend langskomen voor een demonstratie van het bevallingsbad en om de diverse mogelijkheden te bespreken.

MEER INFO ZIEKENHUIS LEES OVER ONS

Cliënt folders

Voor op de praktijk of in de wachtruimte hebben wij informatiefolders welke u kunt meegeven aan de cliënten. De folder omvat informatie over de waterbevalling, de voordelen en het bevallingsbad.

Wilt u folders aanvragen of bent u door onze informatiefolders heen? Vraag dan kosteloos nieuwe aan.

Voor een gratis vermelding op onze website kunt u uw praktijkgegevens naar ons mailen.

Voor folders, informatie of prijzen

STUUR EEN E-MAIL BEL 050 751 85 60