Skip to main content
Bevallingsbaden. Voor onbezorgd bevallen in water.

Als ik mijn bevalling over mocht doen, zal ik eer precies hetzelfde doen.

Het was voor ons een beetje ‘last minute’ beslissing om toch voor een badbevalling te gaan. Het ziekenhuis waar we wilde gaan bevallen, bood ook de mogelijkheid om een badbevalling te doen en dat was iets wat ik heel graag wilde. Binnen een dag had ik het bad al in huis.

Op de dag zelf hebben we alles in de doos mee naar het ziekenhuis genomen en binnen 3 kwartier had mijn man het bad opgezet. De handleiding was erg overzichtelijk en ook het instructiefilmpje op de site liet duidelijk zien hoe het bad moest worden opgezet.

Omdat mijn ontsluiting erg snel ging, had ik al pers weeën toen ik in het bad stapte, maar het voelde als thuiskomen. Het warme water en de ruimte die ik in het bad had, maakte me zo ontspannen dat ik de uren die volgde zelfs als zeer prettig heb ervaren. Ook de aanwezige verloskundigen vonden de bevalling heel mooi en rustgevend. Uiteindelijk is de kleine niet onder water geboren, maar dankzij het bad heb ik een bijna pijnloze en totaal ontspannen bevalling gehad waar ik met een gelukkig hart op terug kijk.

Het ‘afbreken’ van het bad was ook zo gedaan. Omdat er een duidelijke verdeling is tussen ‘wegwerp’ materiaal en de spullen die weer teruggestuurd moeten worden is het opruimen snel gebeurd.
Binnen een paar dagen werd het bad weer bij ons opgehaald. Perfecte service.

Mocht er ooit nog een bevalling komen, dan zal ik het op precies dezelfde manier doen en weer een bad bestellen via bevallingsbaden.nl Alleen zal ik er dit maal wel de beugels (redactie: het anker) bij bestellen, die had ik nu niet en die heb ik wel een beetje gemist.

Maar nogmaals het was een fantastische ervaring, met professionele spullen en een hele goede service, met als beloning een prachtige zoon. Meer kan een mens niet wensen toch?

Familie van der Meij met zoon Marc – Katwijk

0
Je winkelmand