De scherpte van de weeën gaan eraf door het warme water!

Het bad is geleverd zoals afgesproken. Het blijft altijd de vraag of het bad in gebruik zal worden genomen omdat een bevalling onvoorspelbaar is en men geen zekerheid heeft om daadwerklelijk in bad te kunnen bevallen. De bevallingsgarantie die wordt gegeven als het bad niet wordt gebruikt vinden wij een prettige bijkomstigheid.

Bij de aanvang van de weeën, is de doos geopend en ben ik aan de slag gegaan met het opzetten van het bad. Ik had van tevoren tweemaal het instructiefilmpje gezien om alvast een beeld te krijgen hoe het allemaal in zijn werk zou gaan.

Met behulp van de meegezonden handleiding is het bad eenvoudig op te zetten. Overal is aan gedacht. Het opblazen van het bad, de koppelingen voor de kraan en slang, zelfs het leegpompen van het bad. Een thuisbevalling is al spannend genoeg en zonder al te veel inspanning stond het bad klaar. Voor een eerste keer opzetten ging het mij gemakkelijk af.

Het vullen van het bad kost enige tijd. Het bad is groot genoeg om met zijn tweeën in te zitten. Voor ons is de bevalling in het bad echt een onvergetelijke en bijzondere ervaring geweest.

Het opruimen van het bad ging vrij snel. Het leegpompen ging vrij vlot. De hoes die gebruikt kan worden om alles in te stoppen en weg te gooien is ideaal. De resterende spullen konden terug in de doos. Super dat de doos weer werd afgehaald.

Kortom, alles is goed geregeld en vrij eenvoudig. Wij zijn zeer tevreden en wij zouden jullie zeker aanraden bij anderen.

Familie Zaal met dochter Jula – Hazerswoude

Wij zijn dé specialist op het gebied van bevallingsbaden. Je kunt bij ons een professioneel bevalbad huren of kopen.

Een compleet pakket, geen zorgen, garantie voor kwaliteit en telefonisch bereikbaar voor vragen, hulp en ondersteuning.

Bevallingsbaden.nl is onderdeel van Verlossupport - De importeur en officieel partner van Birth Pool in a Box bevallingsbaden voor Europa.

0
Je winkelmand