Skip to main content
Bevallingsbaden. Voor onbezorgd bevallen in water.

Het eerste wat ze zei toen ze het bad in stapte… ‘oh dit is fijn!’

Dank allereerst voor de snelle levering. S’middags na 2’en heb ik gebeld en de volgende dag werd het bad keurig afgeleverd. Na opening van de doos eerst rustig de handleiding doorgelezen, daarna moeiteloos binnen 20 minuten het bad opgeblazen en wat geoefend met het dekzeil. Ik vond de handleiding erg duidelijk en compleet.

Toen eenmaal 10 dagen overtijd de weeën van mijn partner begonnen, moeiteloos het bad binnen de 50 minuten gevuld. Een beetje geluk gehad met de temp van het water omdat ze rond 6,5 uur na het vullen pas het bad inging en het water toen precies op temperatuur van 38 graden was (soms zit alles mee). Dat was ook het moment dat ze genoeg ontsluiting had en kon beginnen met persen. Het eerste wat ze zei toen ze het bad instapte …. oh dit is fijn. Het persen heeft net iets meer dan een uur geduurd waardoor het water ook niet erg kon afkoelen.

Het moment dat onze dochter werd geboren was heel mooi, omdat de overgang zo geleidelijk ging. Het kindje heeft heel erg weinig stress ondervonden. Fijn dat er een schepje bijzat waarmee we het water tijdens het uitdrijven schoon konden houden.

Het lozen van het bad de volgende dag ging super en tevens het opruimen was eenvoudig omdat ik alles in de binnenhoes kon vouwen en zo in de afvalcontainer heb geloosd.

Al met al kijken we terug op een heel geslaagde bevalling die exact verlopen is zowel we hadden gewenst. We waren meer dan tevreden over jullie bad. Duidelijke instructies en prima accessoires. Wij zullen jullie baden dan ook aan iedereen aanbevelen. Hartelijk dank voor het mede mogelijk maken van deze fantastische bevalling en mochten we in de toekomst nog een kindje krijgen dan komen we zeker terug.

De heer Buining over de waterbevalling van zijn partner – Heemstede

0
Je winkelmand