Skip to main content
Bevallingsbaden. Voor onbezorgd bevallen in water.

Mijn zoon zwom heel vlug en zeer relaxt de wereld in!

Onze ervaringen met het bevalbad waren heel goed. Hij was ruim op tijd binnen. Omdat onze vorige zoon 2 weken te vroeg geboren was, gaf dat een rustig gevoel. De instructies waren duidelijk. Eerst nog even een paar dagen wachten voordat het bad opgezet kon worden.

Het opzetten zelf ging prima. Mijn partner was even bang dat we een tweede binnenhoes nodig hadden. De verloskundige zei namelijk, nadat alles al gevuld was en ik er al in lag, dat het ook wel eens ‘vals alarm’ kon zijn. Blijkbaar kwamen we iets te ontspannen over. Gelukkig was het toch echt geen vals alarm en is onze zoon heel vlot en zeer relaxd in bad de wereld in gezwommen. Voor onze kraamhulp haar 3e badbevalling in 15 jaar. Ze zei dat ze het verschil met een reguliere bevalling kon merken aan hoe rustig ons kindje daarna was. Ook voor de moeders zag ze verschil. Minder complicaties. Het warme water lijkt echt te helpen.

De comfortabele dikke randen van het bad, het zitje, de handvatten en zelfs het drinkbakje waren allemaal prettig en handig.
Na de bevalling kan je nog heerlijk met je kindje in het warme water genieten van elkaar. Blijkbaar koelde het bad ook niet snel af. Dat vroegen we ons namelijk nog wel af van tevoren.
Ook het opruimen ging (volgens mijn partner) makkelijk. Handig met de pomp het water eruit, en daarna is het bad zo leeg en opgevouwen.

We raden het iedereen aan om, als het kan, thuis in bad te bevallen!

Bedankt voor de goede service!

Marloes en Maurice Hoogeweg – Velp

0
Je winkelmand