Skip to main content
Bevallingsbaden. Voor onbezorgd bevallen in water.

Bezorgen

Bezorgen van het gehuurde bevallingsbad

Bij de aanvraag van het huurbad heb jij aan ons jouw uitgerekende datum doorgegeven. Wij plannen vervolgens het bad voor levering in de 36week (vanaf 36+0) van jouw zwangerschap.

Een dag voor de levering ontvang je van ons een uitgebreide mail met instructies, tips en adviezen. Tevens ontvang je een bevestiging dat het totale pakket is ingepakt en aangemeld is voor de verzending. Deze bevestiging bevat ook de Track en Trace link, zodat je het pakket kunt volgen. De volgende ochtend ontvang je bericht van de vervoerder met het exacte aflevertijdstip. Ben je niet aanwezig bij de aflevering, dan proberen ze het de volgende werkdag weer.

Bij de levering hebben wij een brief en controlelijst bijgevoegd. Zo ben je er zeker van dat alles in huis is.

Bezorgen van bevallingsbad, pakketten en losse accessoires

Na jouw bestelling maken wij alles zo snel en nauwkeurig mogelijk klaar voor verzending. Het versturen duurt maximaal 2 werkdagen, maar in de meeste gevallen wordt de bestelling de volgende werkdag afgeleverd (mits voor 14:00 besteld).

Zijn de spullen na de bevalling ongebruikt? Retourneren is geen probleem!

Klantenservice

100% van onze klanten beveelt ons aan. Dit hebben wij mede te danken aan onze uitgebreide klantenservice. Lees meer over het betalen, bezorgen en retourneren.

0
Je winkelmand